SONY DSCMandag:

Etter noen uker med øving til turne var det på tide å ha vår første konsert! Vi startet dagen med å møte vårt fantastiske band bestående av Thomas Galatin på trommer, Magnus Rydland på gitar, Lars Erik Dahle på Bass og synth og vår egen studiolærer Leif Bråten på tangenter. Når de ankom begynte vår første øving med bandet på skolen, litt senere tok vi turen ned til St. Croix for å spille vår første konsert for våre medelever. Det var første gang for alt og riggingen av den enorme mengden utstyr tok litt tid, vi fikk faste oppgaver og fikk lære mye nytt. Konserten var en suksess, publikum var med og vi storkoste oss. Etter en del timer på St. Croix gikk turen hjem igjen for å slappe av før vår store avreise neste dag.

Tirsdag:

Dagen startet med en lokal konsert i Fredrikstad på Glemmen Videregående skole, det var en kantine konsert, og vi ble godt tatt i mot både av elever og personale. På dagskonsertene våre hadde vi litt mindre tid enn vanlig, så vi måtte kutte noen akter, men uansett var humøret på topp og konserten var godt gjennomført! Vi rigget ned alt av utsyr og tok turen videre mot det blide Sørlandet.

Etter en 6 timers lang og morsom busstur var vi nesten fremme, men til vår store overraskelse punkterte det ene hengerhjulet og det ble en liten forsinkelse. Heldigvis kom vi frem ved hjelp av falken, og vi tok det hele med et stort smil. Da vi kom frem lasset vi av bagasjen og begynte rigging av utstyr til ny konsert for Agder folkehøyskole. Etter en vell gjennomført konsert var det på tide å komme seg til gymsalen der vi skulle tilbringe natten. Det ble mye latter og mye gøy før det var på tide å gå til sengs før en ny og spennende dag på turne.