Spente og forventningsfulle reiste vi fra Haugetun til sommer, sol og et flott treningsanlegg i Spania.

Da vi ankom Camp El Planet ble vi møtt av vårt norske vertskap som serverte et smakfullt grillmåltid. Leilighetene var flotte med utsikt over bassenget og det var nydelig å ha denne flotte plassen helt for seg selv.

De første dagene hadde vi to treningsøkter om dagen, både på gress og kunstgress. Anlegget i La Nucia var strøkent og ble kåra til årets idrettsanlegg i 2013. Morgenøktene ble stort sett brukt til teknisk trening og avslutninger, mens ettermiddagsøktene i hovedsak var spill på stor bane. Både innsats og spilleglede var stor og det var viktig å vinne. Mellom og etter øktene ble tida flittig brukt ved bassenget og ikke minst ved bocciabanen. Noen kvelder spiste vi middag på campen, mens andre middager ble spist på lokale restauranter. Her vil vi spesielt trekke frem Carbon med sin fantastiske utsikt og gode mat.

Fredag ettermiddag ble brukt på stranda i Benidorm med turneringer i både beachfotball og beachvolley. Søndag formiddag såg vi først Unitedkamp før vi satte kursen mot Villareal og La Liga-matchen Villareal – Real Sociedad. En kamp som inneholdt det meste, tre scoringer, straffe og utvisning. Det ble også kjøpt en del skjerf og Villarealdrakter med Sansone på ryggen.

Med 32 fotballidioter på tur ble det naturlig nok sett en del fotball om kveldene, spilt fotball på dagtid og snakka fotball innimellom slaga. Vi har kost oss med et fantastisk sted, fantastiske baner, kanonvær og ikke minst en fantastisk gjeng.