Mye fotball, sol og bading, kombinert med en strålende gjeng og høy grad av sosialisering og lek, gjorde årets treningsleir i Spania til ei uforglemmelig uke.

Det starta godt allerede da vi ankom vakre Camp el Planet, et leilighetshotell hvor vi var helt alene. Her møtte Elin og Erik oss med en deilig lunsj, et fristende basseng og flotte leiligheter. Allerede første kvelden ble tonen på leiren satt da vi benka oss på stamrestauranten Kasbrane og så United i Champions League. Det ble mange kamper her gjennom uka med varierende grad av jubel.

Vi reiste jo ikke til Spania for å se fotball, så det var godt å komme seg til La Nucias fantastiske treningsanlegg. Her hadde vi ni treningsøkter, noe på gress og de fleste på kunstgress. Det var ufant å trene i 30 varmegrader, men det la ingen demper på verken spill eller stemning. Det gikk hefitg for seg i alle øvelser med et lite snev av konkurranse, og ikke minst i de seks interne kampene mellom A-laget og 1-laget. Hver eneste kamp var jevn og spennende og det var stor prestisje i å vinne hver eneste kamp.

En av dagene tok vi turen på stranda i Benidorm hvor vi hadde beachvolleyturnering, soling og herjing i sjøen, men i og med at bassenget på Camp el Planet gjorde nytten til det meste holdt vi oss der de dagene vi hadde to treningsøkter. Her ble det brukt nesten like mye energi som på trening og lydnivået var nok høyere enn det normalt er på dette stedet. De som ikke herja i bassenget spilte boccia, med særdeles strenge og nøyaktige regler.

En av kveldene ble brukt til å teste kunnskapen. Hver leilighet skulle lage fem spørsmål i ulike kategorier. Etter en to timer lang quiz, som var særdeles jevn, var det Theoror sin leilighet som stakk av med seieren.

De fleste måltider fikk vi servert på Camp el Planet, og både lunsjer og middager var både rikelige og velsmakende. Vi fikk både tapas, kylling og burgere og hadde det virkelig godt. Tre av kveldene var vi ute og spiste, og også her var maten god, men ingenting kunne slå campens kokker.

Med slitne og brune bein er vi nå på vei til Norge fullspekka med gode minner etter ei fantastisk uke i Spania.