Allerede morgenen etter ankomst var vi klar for bootcamp. Trøtte, utmatta og lite klar for trening stilte vi opp på Barrys bootcamp. Det var en bootcamp på 60 min der du var garantert å forbrenne 1000 kalorier. Bootcampen bestod av 30 min styrketrening og 30 min kondistrening. I hovedsak var styrketreningen basert på kjernemuskulatur og kondistreningen foregikk på mølla i form av intervaller. Etter litt språkmisforståelser og mye svette var samtlige fristet til gjøre det igjen.

New Orleans har mye å tilby, og det var ikke vanskelig å fylle fritiden her.  Plutselige regnbyger var ingen hindring. Det var varm temperatur, så mange benyttet seg av bassenget som var å finne i hotellets 8. etasje.

150417 Puls i USA Haugetun folkehøgskole 3Det er mye å se i New Orleans, og for de som ikke ville ta beina fatt fantes det “Street Car”, som er en slags trikk som går nedover hovedgatene. Denne gikk blant annet til Riverwalk Outlet, der flere av oss brukte noen dollar i løpet av turen.

I løpet av de siste dagene var også mange av oss jentene på neglsalonger og fikk “freshet opp” neglene våre før vi skulle tilbake til Norge.

Dagen før avreise tilbake til Norge, skulle vi på Bikram Yoga. Det var en yoga time på 90minutt i 40grader, dette var nytt for alle og noe vi alle var spente på. Der skulle vi gjennomføre 26 øvelser og to pusteøvelser. Det mest utfordrende for oss alle var det psykiske, det å holde ut i varmen og ikke så mye det fysiske. Svettemengde var også et problem denne timen. Heldigvis for oss hadde vi en positiv instruktør som fikk oss gjennom hele timen. Men til syvende og sist satt vi igjen med en god følelse etter gjennomført treningsøkt, selv om sikkert ikke alle har lyst å gjøre det igjen.

150417 Puls i USA Haugetun folkehøgskole 4