Tirsdagsundervisning

Tirsdag etter lunsj er det fellesundervisning. Temaene er ”Tro og liv” og ”Samtidsorientering”. I ”Tro og liv” er målet å formidle hva som er kristen tro. Dette handler både om Bibelkunnskap, hva det står om i Bibelen, og om etikk. I Samtidsorientering prøver vi å holde elevene litt oppdaterte på nyheter og hva som skjer i verden. Noen heftige diskusjoner om aktuelle temaer blir det også. I løpet av året har vi også noen timer psykologi, litt om økonomi og noen timer om livsmestring.  I tillegg har vi noen ”tirsdagsgjester”!

Tirsdagsgjester kan være:

Steinar Ekvik som er prest. Han har skrevet mange bøker og holder foredrag om å leve med livet slik det er! Alle opplever jo i blant at livet er langt fra slik vi ønsker det skal være. Vi som hører Steinar hvert år, synes alltid vi lærer noe mer !!

En rådgiver som kommer på besøk når det er tid for å søke videre utdanning. Han er rådgiver i videregående skole, og kan alt om poengberegning og alt annet som har med søknadsprossessen å gjøre.

Natur og ungdom kommer med en representant for å holder foredrag om miljø ok klima

Mission Aviation Fellowship (MAF) som er en internasjonal organisasjon og et flyselskap som bidrar med flytjenester til misjonærer og bistandsarbeidere, har mye spennende å fortelle. Typiske oppdrag er å fly til utilgjengelige steder der transport eller er umulig eller svært vanskelig og tidkrevende. Akutte medisinske oppdrag er hyppige. Det fraktes også pasienter, lærere, bistandsarbeidere, misjonærer, mat, medisiner og nødhjelp.

Statens Vegvesen  kommer med et opplegg som har ungdom og trafikksikkerhet som tema.