Andre dag i New York, var vi klare for Six Flags etter en god natts søvn.

160410 studietur til New York Haugetun Folkehøyskole (3)Dagen begynte med et par prøvelser, da bussen vi fikk hadde 4 seter for lite, og vi måtte være kreative for å finne ekstra plass. Da vi omsider kom frem til fornøyelsesparken, fikk vi vite at den var stengt på grunn av regnvær. Skuffelsen ble stor, men vi innstilte oss fort på at dette ikke skulle ødelegge dagen. Turen gikk derfor videre til et outlet, hvor vi istedet fikk et par timer til shopping, før vi dro tilbake til hotellet.

Senere på kvelden dro SSS og noen fra Puls bort til Times Square. Dette er en plass som vi alle hadde sett på tv og hørt mye om, men det opplevdes enda større i virkeligheten enn vi hadde trodd. Vi satt oss ned på en restaurant, og ble igjen minnet på hvor hyggelige amerikanske servitører kan være. Det er morsomt å oppleve kulturforskjellene i forhold til Norge. Vi opplever at folk er åpne, utadvendte og villige til å hjelpe, samtidig som det er mange i storbyen som har det travelt.

160410 studietur til New York Haugetun Folkehøyskole (2)Etter at vi hadde spist, dro SSS for å se på musikal. Wicked sto programmet, og det hadde vi alle gledet oss masse til. Selv om vi hadde forventninger til forestillingen, var det ingen som hadde trodd at vi skulle bli så imponert som vi ble. Det var en fantastisk og overveldende musikal, og ingen har noe som helst negativt å si i etterkant. Showet var utrolig kult, og sangene var noe vi aldri kommer til å glemme.

Alt i alt var dette en dag som begynte litt dårlig, men tok seg veldig kraftig opp igjen. Vi storkoser oss i New York, og gleder oss til alle opplevelsene som er i vente resten av uken.