Maria“There comes a time” er en kjærlighets sang som handler om to personer, hvor den ene personen er veldig forelsket og føler at den andre personen ikke gjengjelder de samme følelsene. Men likevel så elsker denne personen han/hun uansett, og vil alltid være der og støtte den andre gjennom alt. Man kan vel si at sangen handler om lengsel, og ønsket om å bli elsket tilbake.

Prosessen med å skrive denne sangen gikk egentlig ganske bra. Det startet med at jeg kom på noen tekstlinjer hjemme i en ferie, som jeg skrev ned og sparte til senere. Så når jeg kom tilbake på skolen satt jeg meg ned ved pianoet og begynte å spille noen akkorder. En etter en, så fant jeg noen akkorder som passet etter hverandre. Melodien brukte jeg kanskje en eller to dager på, men så kom det vanskelige.., å skrive en tekst. Jeg husker egentlig ikke helt hvor lang tid jeg brukte på å skrive teksten, eller hvordan jeg kom på alt, men for å si det sånn, så tilbragte jeg mye tid i musikkrommet en periode. Til slutt så hadde jeg en ferdig melodi og en ferdig tekst som måtte tilpasses litt til hverandre. Alt i alt var dette en veldig morsom opplevelse, tenke seg til å ha skrevet en helt egen sang! Er superfornøyd med resultatet selv og håper dere også liker den! 🙂