Oda går på SSS og er en strålende representant for dagens ungdom. Idag drar ho og resten av klassen på turné, og her kan du blitt litt bedre kjent med henne.

Hvilken linje går du på?

Sang, scene, studio.

Har du gjort noe for første gang her på skolen?

En ting som var helt nytt for meg og som var noe av det artigste jeg gjorde her i høst, var å klatre i Halden og prøve zip line. Det har jeg hatt lyst til å prøve i flere år! I tillegg, så hadde jeg det kjempegøy på Laserworld før jul – det var skikkelig spennende!

Hva er din favorittmat?

Enchiladas – jeg er veldig glad i meksikansk mat!

Hva tenker du i forhold til at du går på en kristen folkehøyskole?

Jeg ser på det som en veldig positiv ting. Jeg er ikke kristen selv, men jeg synes at den kristne delen av undervisningen er interessant og lærerik. Ved å gå på en slik skole, lærer man utrolig mye nyttig om verdier som kan være lurt å ta med seg videre.

Hvordan er det å bo på et internat?

I starten var det litt skummelt og uvant å bo så tett på nye folk, men nå er det bare koselig! Alle kommer veldig godt overens her og det er sjelden problemer på internatet, så jeg trives kjempegodt!

Hva forventet du deg av et år på Haugetun?

Jeg forventet at jeg kom til å utfordre meg selv og prøve mye nytt, for på folkehøyskole blir man kastet ut i mye spennende man kanskje ikke hadde funnet på å gjøre selv. I tillegg, så forventet jeg å bli kjent med masse nye og artige folk, og det skjedde jo allerede første kvelden!

Har du lært noe om deg selv?

Jeg har lært at jeg kan klare mye mer enn jeg tror hvis jeg pusher meg selv litt ekstra. Når man er på et sted som dette og det blir lagt opp til nye, spennende aktiviteter hele tiden, så pusher man seg selv på en annen måte enn man ville gjort ellers. Så jeg har funnet en ekstra driv i meg som jeg ikke visste jeg hadde.

Hva liker du å gjøre på fritiden?

På fritiden liker jeg å drive med musikk, så jeg synger en del og så har jeg lært meg litt piano etter at jeg begynte her. Jeg er også mye sammen med vennene mine. Om vi drar ut på en spennende utflukt eller om vi bare ser en film, spiller ikke så stor rolle – jeg storkoser meg med dem uansett!

Hva er det beste med å gå på Haugetun?

Det beste med Haugetun er alle folkene her. Jeg har aldri vært borti et bedre skolemiljø enn det vi har her på skolen, her kan man prate med hvem som helst og alle er veldig hyggelige og inkluderende.