Numedal kom på besøk og spilte dobbelkamp mot oss. Torsdagen ble en spennende kamp som endte med tap for oss, mens fredagen ble en maktdemonstrasjon fra Haugetun med hele skolen på tribunen.

Haugetun – Numedal 1-2

Kampen torsdag ble det tap 2-1. Numedal tar ledelsen 1-0 rett før pause. Før det hadde vi et skudd i tverrliggeren ved Sebastian. Ingen av lagene klarte å komme til de helt store sjansene.

I andre omgang går Numedal opp til 2-0 ganske tidlig og det ser ikke så bra ut for Haugetun. Midtveies i omgangen får Thomas J et stjernetreff fra 25 meter og stillingen er 1-2. Dette setter skikkelig fart i Haugetun og vi produserer flere kjempe-sjanser. Vi burde klart å utligne på slutten, men kampen ebber ut og vi taper 2-1.

Det skal også nevnes at vi hadde storfint dommer-besøk. Kim Thomas Haglund som har mange års erfaring fra tippeligaen, samt dømt i EM, VM og Champions League ledet kampen på en flott og rutinert måte.

Vanskelig med ball-utdelinga i denne kampen, derfor har vi valgt å gi disse en ball hver.

fotballa Thomas S

fotballaLars

fotballaAndreas

Haugetun – Numedal 4-0

Vi hadde bestemt oss for å revansjere oss etter gårsdagens tap. Hele skolen var på plass for å hjelpe gutta til seier. Det viste seg å fungere suverent.

I denne kampen var vi stort sett best fra start til mål. Vi hadde større løpskapasitet og hurtighet i spille enn Numedal.  Jonas A setter det første målet etter et langskudd. Mål nummer to er det Daniel som kriger inn. Vi går til pause med en 2-0 ledelse.  Etter pause er det Elias som kommer gjennom etter et flott framspill og setter 3-0. Det fjerde målet kommer etter godt spill og Jonas setter ballen sikkert bak keeper.  Vi vinner helt fortjent 4-0 og gleder oss over fine mål.

Disse fikk baller i denne kampen

3 baller Jonas A

2 baller Eskil

1 ball Elias