I dag har vi endelig vært å surfet! Halve klassen hadde allerede fått en smakebit av det å sufe gjennom å ha vært på stand up paddle bord. Men vi var alle spente og gledet oss til å ake på bølgene.

image3Da vi kom til surfcampen hadde vi først oppvarming på brett og øvde oss på det og padle på brette og reise seg opp.
Etter å ha øvd i ca. 20 min var vi klare til å gå i havet. Vi fikk på oss t-skjorter og sko og ble delt inn i grupper med 4-5 på hver. Vi fikk også utdelt vært våres brett og surfe lærer.
Da alt vi klart begynte vi å gå ut på havet og plassen vi skulle være på.
Vi var dessverre litt uheldig på morgenen og det blåse og var overskyet, så det å bære et tung stort surfebrett i motvind var ikke lett.
Etter endel knoting kom vi oss endelig ut i vannet og fikk hjelp av surfelæren vi hadde med oss til å sende oss på de rette bølgene.
Det var mange i klassen som var kjempe flinke og kom seg opp på brettet fort.
Vi surfet fra ca kl. 10.00-13.00, så vi var en sliten gjeng som reise derfra, men vi gledet oss allikevel til å gjøre det samme dagen etter!
Etter surfingen reiste vi på Mojito-bar og spiste vår siste felles lunsj. Under lunsjen tittet sola frem og vi gikk på stranden resten av dagen og shoppet litt.
Vi avsluttet dagen med å spise pizza på en restaurant ved havet.