DSC03802Dag 2 i New Orleans, ble vi tidlig hentet av en skolebuss og turen gikk til Honey Island der vi skulle være med på swamp tour. Da vi kom til Honey Island ble vi delt i to grupper og vi gikk ombord i båtene. Turen varte i 2 timer, og vi fikk se idylliske tomter og hus som gikk med under orkanen Katrina, noe som satte inntrykk på oss. Guiden vi hadde, visste godt hvor han skulle kjøre da vi både fikk se slanger som solte seg i grenen og vi fikk mate villsvin med marshmallows.

Litt skuffende var det da vi ikke fikk holde en alligatorunge, noe flere hadde gledet seg masse til. Selv om noen ble skuffet ble turen vellykket og vi fikk se både alligatorer, skilpadder, slanger og villsvin.

DSC03838Dag 3 gikk vi i nitiden fra hotellet gjennom Canal street og mot steambåten Natchez. Før vi skulle gå ombord satte en mann igang å spille på en calliope på toppen av båten, noe som ikke falt helt i smak hos alle. Nedover Mississippi dro vi, og guiden fortalte oss om dens historie. Vi fikk også lunsjbuffet ombord, der vi fikk smakt på litt av hvert.

Vi fikk altså møte Lousiana fra Mississippi, det var en deilig tur