Studio var noe de fleste gledet seg veldig til, det å kunne få høre seg selv på samme måte som man til daglig hører på radio. Det å kunne velge hvilken sang man vil, eller om man velger å spille inn noe en selv har laget. Det å spille inn i studio er en god erfaring å ta med seg videre.

I studio lærer vi alt fra å synge på ulike måter, til å redigere sangene sine og spille inn sanger for andre. Man får testet seg selv sangmessig, og kanskje gå litt utenfor konfortsonen sin. Vi lærer å jobbe i forskjellige programmer, som for eks. pro tools 9/10, wavelab og melodine. Vi lærer å kunne jobbe selvstendig og sammen med andre. Det er profesjonelle verktøy og utstyr som blir tatt i bruk.

Leif Bråten er studiolæreren vår, og til stor hjelp for oss alle. Han er utrolig flink til å ta ting på sparket, og finne melodier til sanger om det trengs. Han er en super lærer, som alltid har en spøk på lur. Leif drar på forskjellige oppdrag innenfor lyd og musikk, og spør gjerne en gang i blant om elever vil være med for å hjelpe til og det er en god erfaring å ta med seg. Han er profesjonell i det han gjør, elsker jobben sin og det gjøre det veldig mye lettere for oss å kunne lære oss alt.

Studiotid er noe vi alltid gleder oss til!