New York City

Når våren kommer og kirsebærtrærne blomstrer i Central Park, pakker Puls kofferten og reiser til ”Verdens hovedstad” New York! I løpet av noen fartsfylte og opplevelsesrike dager skal vi bl.a. se den utrolige utsikten fra Empire State Building, som i 39 år var verdens høyeste bygning (443 m). Vi skal også ta ferjen ut til Liberty Island der ”Liberty Enlightening the World” – bedre kjent som Frihetsgudinnen, ruver over oss med sin berømte fakkel. Etter kjente attraksjoner fortsetter vi til 5th Avenue der shopping og cafélivet kan nytes til det fulle! Vi vil også få med oss en guidet tur som tar oss med til bl.a. kjente Central Station, Ground Zero, Rockefeller Center og Magnolia Bakery.

Det blir tid til å oppleve de ulike bydelene, slik som urbane SoHo med sine lave fargerike bygninger, bohemaktige Greenwich Village og hektiske Times Square. Ved Times Square finner vi noen av de mest berømte musikalene på Broadway, slik som Mamma Mia, Les Misérables og Løvenes konge. Hvem vi drar på i år er du med på å bestemme!

Og vi lar ikke treningstøy og joggesko bli igjen hjemme! USAs nyeste trender innen trening skal testes, og vi tar en klassisk joggetur eller to i nevnte Central Park. Pakk pass og solbriller og gjør deg klar til å innta The Big Apple med alt den har å by på av kultur, butikker, caféer og et myldrende folkeliv! Vi håper å kunne gi deg frihet til å oppleve byen, i kombinasjon med trygge rammer. Kanskje vil du etter noen dager her, se at du kan orientere deg og klare deg selvstendig i nye og spennende situasjoner.

Fjelltur

Rafting, juving og Galdhøpiggen

Rett etter skolestart, finner vi frem friluftsklærne på leting etter adrenalinkick i noe av Norges flotteste natur. Før snøen kommer og fjellstrøkene fremdeles er grønne, reiser vi til Sjoa for en heftig naturopplevelse i en av verdens mest kjente elver. Vi lar våtdrakta være på og fortsetter med juving der vi klatrer, hopper og rappelerer ned juv og fosser.

Vi lar det ikke bare bli med høy puls etter adrenalinkick – vi fortsetter opp Norges høyeste fjell, Galdhøpiggen (2468m) i Jotunheimen. Det var under istiden at fjellet fikk sin nåværende form, fordi den var dekket av isbreer. Og rester av isbreen finner vi fremdeles, da vi krysser Styggebreen på vei mot toppen.

Vi bruker turen til å bli kjent med hverandre gjennom spennende og utfordrende aktiviteter. Kanskje blir du også bedre kjent med deg selv og tør å gjøre ting du aldri hadde trodd?

Vi ønsker å tilby deg et spennende og variert treningstilbud. Derfor arrangerer vi  gjennom året mindre ekskursjoner for å gi deg et innblikk i mange ulike former for trening.