New York City

Når våren kommer og kirsebærtrærne blomstrer i Central Park, pakker Puls kofferten og reiser til ”Verdens hovedstad” New York! I løpet av noen fartsfylte og opplevelsesrike dager skal vi bl.a. se den utrolige utsikten fra Empire State Building, som i 39 år var verdens høyeste bygning (443 m). Vi skal også ta ferjen ut til Liberty Island der ”Liberty Enlightening the World” – bedre kjent som Frihetsgudinnen, ruver over oss med sin berømte fakkel. Etter kjente attraksjoner fortsetter vi til 5th Avenue der shopping og cafélivet kan nytes til det fulle! Vi vil også få med oss en guidet tur som tar oss med til bl.a. kjente Central Station, Ground Zero, Rockefeller Center og Magnolia Bakery.

Det blir tid til å oppleve de ulike bydelene, slik som urbane SoHo med sine lave fargerike bygninger, bohemaktige Greenwich Village og hektiske Times Square. Ved Times Square finner vi noen av de mest berømte musikalene på Broadway, slik som Mamma Mia, Les Misérables og Løvenes konge. Hvem vi drar på i år er du med på å bestemme!

Og vi lar ikke treningstøy og joggesko bli igjen hjemme! USAs nyeste trender innen trening skal testes, og vi tar en klassisk joggetur eller to i nevnte Central Park. Pakk pass og solbriller og gjør deg klar til å innta The Big Apple med alt den har å by på av kultur, butikker, caféer og et myldrende folkeliv! Vi håper å kunne gi deg frihet til å oppleve byen, i kombinasjon med trygge rammer. Kanskje vil du etter noen dager her, se at du kan orientere deg og klare deg selvstendig i nye og spennende situasjoner.

Treningscamp i Portugal

Vi starter skoleåret med en treningstur til Portugal. Vi skal her bo på en surfe/treningscamp som ligger bare noen minutter fra stranden i den lille byen Ericeira.

Ericeira ligger ca 40 min nord for Lisboa, og er en sjarmerende fiskelandsby med koselige trange gater, milelange strender og nydelig mat. Dette er ett av Europas mest kjente surfesteder og vi skal foruten trening få flere surfeleksjoner. Campen har basseng , utendørs gym, beachvolleybane og yogaleksjoner.

Dette blir en fantastisk uke der vi kickstarter vårt treningsår sammen med forskjellige styrke og utholdenhetsøkter hver dag. Toppet med yogaleksjoner, surfeleksjoner og turer til blant annet Lisboa, skal vi bli bedre kjent og sammensveiset som gruppe.

Gled deg til å teste formen, bølgene, varmen, maten og få nye erfaringer i solfylte Portugal!

Film

 

Film