Stipendiatene

Hei og hopp!

Vi er fjorårets elever som lærerne ikke fikk nok av! Vi ønsker å bidra det vi kan for at året skal bli så fantastisk som mulig. Vi arrangerer for eksempel Halloweenparty, skolebryllup, julekos og ellers litt liv i helgene. Det vi vil er å sørge for gode opplevelser og morsomme minner som vi kan smile av når vi tenker tilbake. Vi ønsker også at dere skal få et like godt inntrykk av skolen som det vi har.

Kos og klem fra stolte stipendiater

Aasne, Karl, Oda, Pernille, Amalie, Thomas, Baldur og Bjørn-Åge

 

 

Elevrådet

Elevrådet består av elever fra alle de ulike klassen. De er bindeleddet mellom ledelse og elever og de står for mange av arrangementene på skolen.

Vi i elevrådet er veldig stolte av å kunne representere Haugetun på den måten vi gjør.

Skolen er veldig viktig for oss, og derfor jobber vi med og for elevene her, slik at vi kan få mest mulig ut av dette året. I tillegg til å jobbe med diverse saker som blir tatt opp, står vi og for mange av arrangementene. Det er veldig spennende å være med i Elevrådet på Haugetun!

Det er og veldig gøy å få lov til å representere skolen, siden den er den fantastiske skolen den er. Sammen med alle elevene, og fantastisk gode og imøtekommende lærere, som oppriktig bryr seg om deg, opplever vi kjempemasse gøy. Mye av det er ting vi neppe ville fått sjansen til, om vi ikke hadde gått her. Vi får hoppe i strikk, drive med klatring, fallskjermhopp, stå på en scene, spille inn sanger i studio, lære et nytt språk, reise og se nye deler av verden osv.

I tillegg til alle opplevelsene, så lærer man en hel del om seg selv, og andre mennesker. Man møter så mange forskjellige personligheter på et slikt år, og man lærer seg å respektere alle typer mennesker. Dette er et år man virkelig lærer og føler at man kan være helt seg selv. Det er et utrolig givende år, som vi kommer til å sitte igjen med masse ny kunnskap, gode erfaringer og fantastiske venner for livet. Vi synes alle som har tenkt å ta et år på folkehøgskole burde søke seg til Haugetun, for det kommer man ikke til å angre på. Haugetun gir deg virkelig et år for livet.