I dag gikk veien til nabobyen, og etter en formiddag med vasking av rommet, baking, trening, svømming, forming, så var det tid for å synge på «Bonustreff».

170314 SSS opptrer på formiddagstreff (6)Lite visste vi om hva som møtte oss, men hørte at det var en samling for pensjonister. I døren ble vi ønske varmt velkommen, og vist ned i kjelleren til et hyggelig nyoppusset rom. Summingen av mennesker som hadde mye å prate om, pent pyntede border, lukt av kaffe og deilige rundstykker – ja dette kan vi like. Lydteknikeren for dagen var en av damene, og det manglet ikke på å finne gode løsninger slik at alle ble fornøyde. Vi fikk synge og merke deres begeistring, og mange ville fortelle oss om opplevelser fra sin tid som folkehøyskoleelever. Selv om mye er forandret på den tiden, så kan vi kjenne oss igjen i fokuset på å bygge vennskap og gode minner. Vi rakk også å få med oss en runde air hockey før vi dro.

Dette var en fin opplevelse, og vi reiste hjem med en god følelse, noen gode historier og til og med en rose hver – vi opplevde virkelig et «Bonustreff»