130314_SSSskriversang Haugetun Folkehøgskole (4)Jesper Borgen forklarer kjapt hvordan prosessen kommer til bli, og ber oss komme på ting vi tenker på når vi tenker på skolen. “Vaskerom 5!”, “Maurtue” og “Maten” er noen av de første ordene som kommer opp. Vi grubler, idémyldrer, skyter ut med idéer og diskuterer rundt de ulike ordene vi er kommet opp med. Veldig fornøyde samles vi rundt studioet i klassen, klare til å sette sammen refrenget. Demo spilles inn, og vi er storfornøyde! Verset skal vise seg å bli noe vanskeligere, men med et fantastisk energinivå tar det ikke lange tiden før også det er på plass! Gjett om vi flyr ut av klasserommet, klare til å gi ALT i studio etter lunsj! Og det gjør vi!

130314_SSSskriversang Haugetun Folkehøgskole (3)Etter 6 lange, men utrolig morsomme timer i studio, er endelig vokalene på plass og sangen vår begynner å ta form! Ingen sitter stille når vi endelig kan spille av en god del av sangen, og nok en gang flyr vi ut av studio. Vi er godt fornøyde med dagens innsats, og det finnes ingen tvil om hvilken sang det nynnes på i gangene de neste timene.

Fredag morgen er det førstemann på plass for legging av koring og siste bit av vokalen. Onsdag skal sangen mikses helt ferdig, så da må alt på plass! Energinivået er fortsatt på topp, og det er deilig å høre at det vi jobbet så hardt med dagen før, var kanskje enda bedre enn hva vi husket! Ingen tvil er det, årets Haugetunsang er en HIT!

Hold dere fast alle sammen, det er ikke lenge til sangen kan høres i gangene!