Fredag den 25 april dro sang, scene, studio for å synge på Ravneberget kvinnefengselet. Vi var alle spente på hva vi hadde i vente. Da vi ankom ble vi møtt av en hyggelig kvinnelig fengselsbetjent som fortalte oss litt om hverdagslivet i fengselet. Noe av det hun fortalte var at det var flere ulike kriminelle handlinger blant de innsatte. Her inne var det kvinner i alle aldre helt fra vår alder og opp til 80 år.

Vi ble invitert inn på fengselets bibliotek hvor vi skulle ha konserten for fengselets innsatte. Etter en liten stund så begynte tilskuerne å komme inn å sette seg til rette. Vi fikk følelsen av en gjeng med veldig sterke tøffe personligheter som vi trodde ikke lot seg knekke så lett.

Vi startet med sangen «Happy» hvor vi allerede så ett glimt i øynene til kvinnene på første rad.Så fortsatte vi med «En natt forbi», og til vår overraskelse så begynte plutselig de tøffe jentene foran oss å vise at de ble følelsesmessig truffet og det var flere som felte noen tårer. Etter konserten kom flere av kvinnene bort til oss og takket oss for det vi hadde bidratt med.

Vi opplevde konserten til å være en veldig sterk og erfaringsfull opplevelse og noe vi gjerne ville gledet andre med igjen. Vi kjente på det selv at det noen ganger var vanskelig å holde tårene tilbake fordi vi følte med de som satt foran oss. Alt i alt så ser vi på dem som vanlige mennesker, og vi er glade for å ha fått muligheten til å oppleve dette