Denne dagen ble det noen fine møter på både skole og helsestasjon. Det er utrolig spennende å møte alle folka og se det viktige arbeidet som gjøres.

Dagen startet med en fin kjøretur, med mange inntrykk langs veien. Første stopp var enda en skole som SSID driver. Der ble vi møtt av smilende treåringer, og plakater som ønsket oss velkommen. De hadde pyntet klasserommet med bokstaver, bilder og egne “mesterverk”, som ga en kreativ og koselig atmosfære. Til forskjell fra skolen vi besøkte i går, var barna her veldig sjenerte. Selv om vi ikke snakker samme språk, løses mye med kroppsspråk, smil og latter. Vi koste oss sammen med barna, før vi dro videre til en helsestasjon i den lille landsbyen. Det var mange nysgjerrige fra landsbyen som møtte opp for å høre. Der viste de oss hvordan mødrene skal ta vare på barna sine for at de skal vokse seg store og sterke. De gravide blir tatt godt vare på, og spedbarn blir både veid og målt.
Vi ser behovet for en slik opplæring da landsbyen består av veldig mange unge. Det er ikke uvanlig å få første barnet som 13-14 åringer, og kvinnene får gjerne 4-5 barn hver.
Turen endte på en veldig lokal restaurant. Der spiste vi kylling, salat og ris med bønner. Alle spiste seg gode og mette, og var godt fornøyd med både maten og dagen. Idag har vi lært masse og fått mange nye inntrykk.