Opplevelsene har stått i kø og de fortsetter disse dagene. Her ble det massasje, tapas og flamenco.

image4Torsdag 15. september

I dag reiste vi ned til Malaga sentrum for å ha en spa-dag på Hamam. Hamam er en av de mange kulturminnene som araberne etterlot seg. De var i Spania i 800 år. De ansatte veiledet oss rundt i lokalet hvor det fantes både kalde og varme bassenger, inkludert et ekstra varmt basseng og badstue. Under oppholdet fikk vi hver vår massør, og de kunne jobben sin for å si det sånn. Senere på kvelden fikk vi servert tapas etterfulgt av Malagas beryktede Flamenco-show. Denne type dans var trolig en merkelig opplevelse for mange av oss, men et perfekt eksempel på Spanias energiske kultur.

dans-i-malaga-haugetun-folkehogskoleFredag 16. september

Som alle andre dager startet også denne dagen med soling etter frokost. Deretter dro vi inn til sentrum, for så å dra på Picasso-museet. Pablo Picasso ble født i Malaga. På museet fikk vi sett interessante bilder som Picasso malte i ung alder. Det var også noen skulpturer til utstilling der, i tillegg til dype sitater rundt nesten hvert hjørne.

Etter muséums-besøket spiste vi fellesmiddag på en meksikansk-indisk restaurant som heter Amigos.

Kvelden ble avsluttet med et fremragende moteshow ned langs hovedgaten i Malaga sentrum. Det var et enormt oppmøte med både turister, lokalkjente, journalister, og et kamera-team fra spansk TV.