Etter mange spennende høstuker med bli kjent dager, aktiviteter og Norgestur er hverdagen ”endelig ” i gang på Haugetun. For oss i Puls betyr hverdag at vi endelig kan komme godt i gang med trening.

Denne høsten har vi fokus på styrke og teknikk trening. Vi har sammen med FUS hatt sirkeltrening med styrke med fokus på riktig teknikk i de ulike øvelsene. Vi har begynt å gå gjennom de ulike musklene med fokus på hvilke styrkeøvelser vi skal velge og uttøying. Vi har også hatt teknikk kurs med PT Thomas Dalen, som har vist oss riktig løfteteknikk på noen av de mest utfordrende øvelsene som knebøy, markløft og utfall.

Høsten pleier som regel å by på mye godt vær her i Fredrikstad, men vi har dessverre hatt en del regn i år og har derfor måtte spare noen av våre Bootcamp økter til våren. Vi fikk likevel en fantastisk økt sammen med LA- klassen, der både dekk og battleropes fikk prøvd seg.

I undervisning med fysioterapeut om skader og skadeforebygging ble både bevegelighetstrening og ernæring tatt opp som viktig når man driver med trening. Vi har derfor jobbet mye med bevegelighet i høst og fikk sammen med fotball klassen virkelig kjent på egne begrensninger når Aasne i klassen kjørte en time med beveglighetstrening med oss.

Etter en gjennomgang av fordøyelsen og fordøyelses systemet er vi også nå i gang med å lære om viktigheten av ett godt og sundt kosthold og frokost. Det var Puls som skulle blåse av årets første elev LT og vi varmet opp litt før dette med en gjestevisitt hos LA- klassen og Annika, som stilte opp med en time Zumba på Elixia. Dette var den perfekte opplandning til en fantastisk 80- talls kveld på lørdag.

Her kan du se noen glimt fra høsten:

Film fra høsten


Film