Internatrom

Det er hovedsakelig tomannsrom på skolen. Noen rom har dusj og toalett. Alle internatrommene har blitt pusset opp de siste årene og ni helt nye internatrom ble bygd 2010.

Har du ønske om enerom eller bad på rommet, kan du søke om dette, men vi kan ikke love at alle får oppfylt sine romønsker. Om du ikke har rom med bad, er det egne adskilte dusjer og toaletter rett i nærheten av rommet ditt. Det er trådløst nettverk på fellesrom og borom.

Internatrommene er ganske enkle med skap, seng og pult, men du og den du deler rom med, kan selv sette deres preg på rommet deres. Slik kan rommet avspeile deres personlige stil. I bildene under finnes eksempler på ulike romtyper og ulik innredning. Klikk på bildene og se hvordan vi har det.

 

Andre rom

Skolen har mange ulike rom og er godt tilpasset et folkehøyskoleår. Under vil du finne bilder av uteanlegg, matsal, peisestue, elevstuer, kjøkken, elevkjøkken, klasserom, amfi, gymsal, styrkerom, formingsrom, lydstudio… Ettersom skolen er såpass stor, har vi egnede rom både til hyggelige smågrupper eller fellessamlinger, både til undervisning og fritid.