131014_Fotball treningsleir Tyrkia Haugetun Folkehøgskole (10)Allerede fra start av setter vi press på Skjeberg og før det har gått 6 minutter har Eirik hatt to gode muligheter etter flotte gjennomspill fra Martin. Etter hvert ser dommeren seg lei på alle de flotte bakromspasningene våre så de merkelige offsideavblåsningene kommer på løpende bånd. Selv om vi blir avblåst for offside i tide og utide kommer vi til mange gode sjanser og vi bør i aller høyeste grad ta ledelsen, men ballen vil liksom ikke i mål og vi går til pause med 0-0.

I andre omgang setter vi opp tempo et lite hakk og trøkker bedre til offensivt, noe som resulterer i flere gigantsjanser, og endelig etter 56 minutter får vi uttelling når Eirik finner nettmaskene. Finspillet fortsetter og det ene flotte angrepet blir rulla opp etter det andre. Etter 65 minutter tar Labi ballen med seg fra egen halvdel og løper ifra det som er før han setter ballen forbi keeper til 2-0. 3-0-scoringen tar Eirik seg av etter nok et flott angrep før Labi er på rett plass til rett tid og putter inn 4-0. Like etter er Jonas iskald når han lobber ballen over keeper. Etter å ha slått flere målgivende pasninger og brent noen sjanser er Bent på rett sted til rett tid og scorer vårt sjette mål.

131014_Fotball treningsleir Tyrkia Haugetun Folkehøgskole (11)Christrian kommer inn mot slutten av kampen og bruker ikke mange minuttene på å markere seg med å banke ballen i nettaket etter flott pasning fra Bent. Etter en trå førsteomgang løsna det skikkelig i andre omgang, så nå vet vi hvor målet står før onsdagens turnering i Oslo. Utover i kampen var det mange som markerte seg på en positiv måte, men vi må allikevel dele ut 6 fotballer til de tre vi synes var best:

fotballa fotballa fotballa Kristian

fotballa fotballa Labi

fotballaEirik