Etter å ha sett et norsk landslag slite med å score mål på søndagskvelden var vi klare for å vise hvordan det skulle gjøres mot Skjeberg.

I likhet med Per Mathias Høgmo måtte vi gjøre noen uventa bytter før kamp. På grunn av et fly som gikk før tida og manglende toalettfasiliteter ved banen måtte vi gjøre flere bytter. Joachim tok keeperplassen for Robin, mens dokameratene måtte kjøres til Skjeberg FHS for å gjøre de siste kampforberedelsene. Den litt alternative inngangen til kampen viste seg å ikke være matchavgjørende, kanskje snarere tvert imot, siden to av tre dokamerater stod for 10 av måla våre.

Ettersom det ble såpass mange mål blir det nok kjedelig å ramse opp hvordan alt skjedde, men som hovudtema kan vi vel si at det ofte kom flotte baller fra sentral midtbane og ut på kant. Disse ble svært ofte slått presist inn til sultne spisser som ekspederte dem i mål. Når måla ikke kom etter innlegg fra kant kom de som regel som en følge av nydelige stikkere på gjennomløp. Det må også nevnes at Skjebergs keeper stod en praktkamp og hadde 10-12 kjemperedninger, så talla kunne faktisk vært verre. Det var mange som var gode idag, og det som er ekstra bra er at vi holder trykket hele kampen ut og forsøker å få til flotte angrep. Både Joachim og Peder stod feilfritt i mål, mens backfireren hadde full kontroll på alt som kom. Midtbanen med kaptein Stina i spissen vant de duellene som kom i tillegg til at de slo mange kloka pasninger. På kantene var både Ole og Pål friske og bidrog med mange assists, men også mange gode innlegg som kunne gitt mål. Spissparet Brian og Håvard var solide i førsteomgang, men det er vanskelig å komme utenom Jonasene når BB skal kåres. Selv om de brukte en omgang på do og en på banen scora de fem mål hver. Imponerende.

Vi tar oss som sagt ikke tid til å beskrive alle måla, men vi kan jo nevne målscorere og assists. De som scora idag var Håvard (2), Brian (2), Peder (2), Jonas D (5), Jonas R (5), Pål, Ole og Joachim. De som sørga for assists var Ole (3), Pål (4), Jonas D (5), Joachim (2), Jørgen, Håvard og Erik.

3 Jonas og Jonas

2 Pål

1 Ole