Etter snart 3 uker på reise har vi kommet til siste hele dagen på tur. Det har vært en fantastisk opplevelse.

Dagen begynte med at den delen av klassen som ikke hadde hatt SUP (Stand up padleboard) tidligere i uken skulle ha det. Grunnet mye vind og dårlig vær fikk vi kun vært i vannet i maks 15 minutter. Det var utrolig kjipt, fordi vi hadde gledet oss mye. Men sikkerheten kom først, så vi ga oss mens leken var god.

Den delen av klassen som hadde hatt SUP tidligere i uken fikk en rolig start på dagen, med en sein frokost. De dro med bussen og plukket oss opp på veien. Vi kjørte den gode, trygge og trofaste bussen ca en times tur til stranden Playa Grande. Her var det helt nydelig, og skikkelig eksotisk.

Dagen her nøyt vi til det fulle, og koset oss maksimalt de siste timene i solen. Lunsjen var også veldig eksotisk. Vi fikk langbord dekket til oss midt på stranden, og 12 av 16 fikk servert helgrillet fisk. Dette var en ny opplevelse for mange, men det var veldig godt. Resten ble servert kylling, som også så veldig godt ut.

I morgen vender vi snuta hjemover mot Norge. Det blir veldig trist å dra herfra, vi har hatt det helt magisk. På den andre siden blir det godt å komme hjem å fordøye massevis av inntrykk vi har fått de siste ukene.

Til slutt ønsker vi å takke klassen, og Annika og Linken, for en uforglemmelig tur. Også tusen takk til Siv Mika og alle på Amigitos for at vi får tilbringe tid med dere, og for all gleden dere sprer. Dere inspirerer oss alle. Vi kommer aldri til å glemme denne turen. Vi tar med oss en hau av masse minner, forsterkede vennskap og nye inntrykk hjem. Igjen, takk til verdens beste klasse for turen. Nå skal vi hjem til vinterferie, vi ses snart igjen.

Takk for turen!