IMG_2380Soho er en bydel med mye kulturliv. Her finner du alt fra de største merkebutikkene til koselige lokale antikkbutikker. Den mest populære butikken blant oss, var den store Conversebutikken. Mange tok turen innom Soho for shopping og hygge, mens andre valgte et mer permanent minne, da flere valgte å ta tatovering.

En av kveldene tilbrakte vi på showet Stomp, som også lå like i nærheten. Noen av oss valgte å spise middag i Soho, og besøkte en restaurant, som lignet mer på en stue enn en restaurant. Det var, med andre ord, veldig hjemmekoselig. Like fornøyde med maten var vi ikke, da vi bokstavelig talt fikk en halv kylling som smakte pølse i brød. Men det ble en latterfull opplevelse.

IMG_2379Soho er kjent for sin ekstraordinære arkitektur og gamle bygninger. Bydelen var i sine tidligste år en industriby. Da industrien ble lagt ned, stod de store bygningene tomme, og tiltrakk seg både artister, forfattere, kunstnere og mange flere kjente mennesker. Og sånn er det også den dag i dag. Soho er en allsidig, kulturell og spennende bydel, som byr på alt du kan tenke deg. Om du ønsker deg en rolig, innholdsrik og spennende dag i New York, da er Soho det perfekte stedet.