Strålende vær på ei vakker øy med fantastiske folk. Kan man ha det bedre.

Reisen til Santorini startet med en 8 timers båttur. For å prøve å la tiden gå så fort som mulig, var det noen av oss som spilte kort (og andre spill) og spiste mat, imens andre prøvde å sove. Vi ankom Santorini med et stort smil og ble gledet av det stålende været (som var på topp!). Her tok vi buss til hotellet, hvor vi fikk slappet av og solet oss noen timer. Klokken 19.00 gikk vi en spasertur til sentrum, som lå i nærheten. Der fikk vi en kort sightseeing av Sakis, for så å vandre litt rundt på egen hånd, spise mat og gjerne shoppe litt. Da vi følte oss ferdige, gikk vi tilbake til hotellet og gjorde oss klare for senga, for å være opplagt til neste dag.

Neste dag, samlet vi oss klokka 10 på morgenen for å gjøre oss klare for bussen som gikk ca 1 time senere til stranda. Vi fikk alle egne solsenger, og ble positivt overrasket av den gode servicen vi fikk der. Vi spiste ekstremt god mat, drakk fantastisk god smoothie, og slikket sol! Senere samme dag dro vi til Oia og så på den berømte og magiske solnedgangen, hvor vi også fikk tatt noen fine bilder. Når det kommer til maten så gikk det for det meste i Gyros og fries.

Dagen etter, samlet de fleste av oss nok en gang klokka 10 for så å ta bussen til stranda igjen. Denne dagen blåste det nesten ingenting. Denne dagen var helt perfekt, med både fin utsikt og god mat og deilig drikke. Da vi reiste tilbake i 4 tiden, fikk vi nok en gang fritid, etterfulgt av å gå og kikke i sentrum og spise mat.

Santorini er en utrolig fin øy som vi alle er stolte av å nå ha opplevd, og vi ser frem til flere fine dager i Paros og Mykonos.