Vi har for vane å slå Rønningen og hadde ingen planer om å bryte denne vanen da vi kjørte innover mot Oslogryta en tidlig mandags morgen.

Da kampen starta var det heller ikke noe som tyda på at dette skulle ende med tap. Vi gikk hardt ut av startblokkene og pressa et stressa Rønningenforsvar ganske kraftig de første 15 minuttene. Deretter tok Rønningen over initiativet og gjorde oss litt stressa bakover. Etter 25 minutter enda dette med en Rønningenscoring da vi var for passive etter en fantastisk Robinredning. Frem mot pause var det ingen av laga som hadde noe særlig initiativ og storspillet uteble fra begge lag slik at omgangen ebba ut med 1-0 til hjemmelaget.

Andre omgangen starta med det samme Haugetunpresset som i første og denne gangen ble sjansene stadig større. Ole Erik gav oss mye pondus på topp og skapte mye med både innsats og muskler. Etter 10 minutter slår Andreas tidenes langpasning i bakrom for Ole Erik. Han kriger seg foran midtstopperen og er sikker når han setter inn utligningen. Det var vel ingen som forventa at Rønningen skulle slippe inn i kampen igjen for vi fortsetter å skape store sjanser og hadde målet stått 40 cm mer til venstre hadde vi putta tre mål på rappen. Men der stod det altså ikke. Istedet roter vi det til defensivt og lar Rønningenspissen komme alene mot Robin. Han gjør ingen feil og dermed leder Rønningen igjen. Vi legger om til tre bak og fortsetter å dundre på med sjanse på sjanse. Christian er på rett plass til rett tid når Knight slår et godt frispark og dermed er vi like langt igjen. Vi makter dessverre ikke å få flere mål, og når Rønningen nok en gang kommer alene med Robin like før slutt går vi på et surt tap, men sånn er livet.

Flere av spillerne som vanligvis er strålende leverte langt under pari idag og må nok opp både to og tre knepp før FFK jr og Kråkerøy står for tur, mens de som vanligvis ikke er på et toppa lag leverte gode prestasjoner idag.

fotballa fotballa fotballa Knight

fotballa fotballa Ole Erik

fotballa Pål