140311_La Manga fotballtur treningsleir Haugetun Folkehøgskole (71)
Kaptein Dagfinn leda oss i kampen mot Cartagena. Her i handshake med Tommy Skjerven.

Hei! Akkurat nå sitt me rundt spisebordet, pakket og klar for heimreisen. Det har våre ei fantastisk veke, med mange kjekke opplevelser og ikke minst bra treninger. Vi har vært som en familie her nede, der Dagfinn og Maren har vært de ansvarlige foreldrene, Runar den ekstremt snusfornuftige bestefaren og Jøran storebror. Undertegnede(Haakon) har vært lillebroren og hatt mange «slåsskamper» mot storebror Jøran. Opplevelsene har vært mange, i motsetning til en del andre leiligheter har vi vært særdeles aktive! Vi har stort sett funnet på noe sprell enten i leiligheten eller på tur med vår fantastiske Seat Ibiza. Av opplevelser må flere ting nevnes. Vi har vært på den lokale Eurosparen flere ganger, første gang holdt vi selvfølgelig på å rote oss bort i det fantastiske spanske veinettet. Det har vært den faste «fredagstacoen» med familien, som ikke smakte taco. Det har vært fordervet mat, der både biff og kylling har vært lite spiselig. Vi har spist kanin på restaurant, pizza og utallige andre ting. Den største gastronomiske opplevelsen kom allikevel uten tvil når vi skulle oppsøke et spisested på Cartagenasenteret. Vi fant en kinarestaurant kalt «Mr Wok». Servitørene kunne ikke et plukk engelsk, men det hindret ikke maten i å være helt himmelsk. For den nette sum av 13 euro kunne vi spise så mye vi ville av perfekt kylling, spennende sushi, eksotisk frosk og mye mye mer. Etter middag var selvsagt dessert inkludert i prisen og spesielt storebror Jøran koste seg gløgg i hjel der han satt med kylling i den ene hånden og mange kuler med is i den andre. Dagen etter den fantastiske matopplevelsen dro vi tilbake. Da var hele laget med og regningen betalte skolen. De alle fleste storkoste seg denne dagen og var meget takknemlige for vår jobb i å finne en utmerket restaurant. Det var bare en som ikke likte seg, det var vår egen Maren. Hun fikk en lei allergisk reaksjon og dro tilbake til leiligheten og spydde og var særdeles pjusk, vi beklager Maren!

Undertegnede har dessuten vært på Valenciakamp. 60 mil i bil tur-retur skremmer vekk mange og enhver, men som ekte Spydeberging med Petter Solberg i blodet skremte det ikke meg. Før vi kom frem til seksfeltsrundkjøringene inne i Valencia. Da var vi pissredde alle sammen. Vi hadde et kart som viste oss frem til Valencia, men hvor vi skulle når vi kom dit, det hadde ingen peiling på. Så vi kjørte rundt som de bortkomne turistene vi var, og endte til slutt opp på Mestalla (Hjemmebanen til Valencia jour. anm) og fikk se en fantastisk fotballkamp. Det ble «bare» 1-1, men trøkket på tribunen og den syke atmosfæren rettferdiggjorde alle milene vi kjørte i bil. Mens jeg var der, hadde resten av leiligheten jentekveld, med filmer som «The Notebook» og «Dear John». Ansiktsmaska var selvfølgelig på. Alle i leiligheten var med, bortsett fra Maren da. Hun satt og så på og gliste godt av de merkelige vesenene hun har bodd i leilighet med. Foruten det overnevnte har det stort sett vært særs god stemning og mye moro i leiligheten, det var også deilig å slå Cartagena 3-0 med det jærske radarparet Dagfinn og Jøran sentralt på midtbanen og bulldoseren av en midtstopper i meg selv bak.

Takk for oss La Manga, det har vært et minne for livet. Hilsen Familien! Bestående av Maren, Dagfinn, Jøran, Runar og Haakon.