140306_La Manga fotballtur treningsleir Haugetun Folkehøgskole (2)Opprydninga i leiligheta er i gang og turen er snart over for denne gang. En uke med hæggbra sol og hæggfine treningsforhold ligger snart bak oss. Med to treningsøkter om dagen (inkludert to kamper) har vi fått utnyttet været rent fotballmessig.

Vi har også vært delt i leiligheter på 5-6 mann i hver leilighet. Dette reisebrevet er skrevet av Anders, Robin, Jonas, Martin, Joacim og Ulrik, som bodde i samme leilighet. I utgangspunktet lå vi to-og-to på dobbeltrom, men ”prinsessa på erta”, aka Ulrik, klarte ikke å sove så han la seg til å sove i stua. Ulriks begrunnelse: ”Robin pustet med munnen”.

Starten på uka var preget av å utnytte hvert sekund av sola etter morgentreningene. Av en eller annen grunn var bleikfisene ivrigst. Jonas var lei av å være hvit så han bestemte seg for å ikke smøre seg med solkrem. Den kokte hummeren angret seg vel litt på kvelden, og litervis med aloevera ble smurt på kroppen.

140306_La Manga fotballtur treningsleir Haugetun Folkehøgskole (1)På onsdagen, siste kvelden, hadde Martin bursdag så vi spiste på den lokale restauranten ”Si!” for å feire han og se Champions League. Når stjerna i gruppa har bursdag er det ikke nok å synge bursdagssangen én gang, så servitøren fyrte i gang bursdagssangen for andre gang i restauranten.

Alt i alt har dette vært en hægg uke med ypperlige treningsforhold slik en treningsleir skal være!