140310_La Manga fotballtur treningsleir Haugetun Folkehøgskole (4)
Martin har briljert mellom stengene her nede. Eirik prøver å overliste han.

Den 6. Mars kl. 0530 satte vi kursen mot La Manga. Juel Johansens bilruter var som vanlig vår transport fra Haugetun til Gardermoen. På Gardermoen kunne vi vente oss et fly proppfull av fotballspillere fra klubber som Viking, Ull-Kisa, Ranheim, Hødd og vårt eget J19 landslag. Edvind var klar over at andre klubber var representert på flyet, så han dro selvfølgelig frem Ham-Kam drakta for å «provosere». På gaten (på flyplassen) sang han på Ham-Kam-sanger for å prøve å tydeliggjøre sin lojalitet til klubben fra Hamar. Martin satt også klar på gaten og bablet i vei om de forskjellige keeperne som var til stede. Robert og Edvind brukte energien på å speide etter J19 jenter og rangerte de på en skala fra 1-10.

Etter en 4 timer lang flytur var vi fremme i Murcia, Spania. Nå er vi utålmodige og vil helst bare komme frem med en gang, men vi må i buss igjen. En 40 min. lang busstur venter før vi er fremme på La Manga. Når vi fremme får vi utdelt leilighetene. Leilighet nr. 20c består av Eirik, Martin B (aka. Torsken), Bjørn, Edvind(med D), Robert (aka. Far) og Bent. Vi var en nervøs gjeng som skulle dele toalett med Robert, men det måtte bare gå.

Vår hverdag her på La Manga skulle bestå av trening, fritid, trening, mat og fotball på tv’n, ca. i den rekkefølgen. Vi er veldig fornøyd med treningsanlegget på La Manga, og Eirik, Robert og Martin syntes det var spesielt kult å få keepertrening med Vikings keepertrener Kurt Hegre. Bjørn er mellomfornøyd med egen innsats på feltet, frustrert over mye stang ut, men ellers fornøyd.

Alt i alt har turen vært stang inn. Leiligheten har vært preget av mye humør og humor. Alle i leiligheten vil se tilbake på turen med glede og med et smil om munnen.