151015 Tyrkia Haugetun Folkehøgskole (140)Vi kom til Gold City tidlig tirsdag ettermiddag. Etter en lang reise var det godt å få seg mat og ta en dukkert i det deilige bassenget. Når kvelden kom satte de hjelpsomme tyrkerne opp Italia – Norge i kinosalen og stemningen var på topp til det gjenstod 16 minutter. Etter kampen tok vi kvelden for å være klare for morgendagens treninger. Alle var oppe til frokost klokka 8 og i nitiden løp vi inn på den fantastiske gressmatta. Strøken og grønn, nyvannet og innbydende, så her var det bare å kose seg. Formiddagsøktene starter med et bibelord og bønn før vi går igang med basis, pasningsøvelser og mange avslutninger. Ettermiddagsøktene er rene spilløkter hvor banestørrelsene varierer.

151015 Tyrkia Haugetun Folkehøgskole (18)Mellom øktene er det viktig å få i seg en god lunsj og slappe av ved bassenget, men det er mye energi i denne gjengen så litt herjing i både basseng og sklier hører med. Etter mye sol og harde treninger er det en sliten gjeng som spiser middag i åttetida og mange finner senga tidlig. Torsdag kveld dro en god gjeng til byen for å prute på både hatter, lamper, bukser og gensere, mens andre satset på kortspill på hotellet. Fredag kveld var det duket for klassemesterskap i bowling og her stakk Aleks av med seieren foran Henrik. Både stemning og lydnivå var bedre enn resultatet på poengtavla, men moro var det uansett.

Vi er godt over halvveis i treningsleiren og kan foreløpig si oss fornøyd med både innsats og intensitet på treningene, vær, hotell og ikke minst en strålende gjeng å være på tur med. Vi gleder oss til fortsettelsen.

151015 Tyrkia Haugetun Folkehøgskole (207)