Hvite hus med blåe dører, vakre vindmøller og mange plasser som solgte gyros. Mykonos viste seg å være ei vakker øy.

Reisen til Mykonos startet 30. April. Vi reiste med Blue Star fra Paros til Naxos. I Naxos byttet vi til Sea Jet til Mykonos havn. Fra havnen tok vi en Seabus til Mykonos by. Når vi kom dit gikk vi opp til hotellet. Etter en liten pause fikk vi en omvisning i byen. Mykonos er en by fylt med masse gresk kultur. Hvite hus med blåe dører, vakre vindmøller og mange plasser som solgte gyros. Byen var lett å gå seg bort i –det var rene labyrinten! Resten av kvelden fikk vi fri, hvorav vi utforsket byens restauranter.
Dagen etter var det Paradise beach og Delos som var på planen. Noen dro til Delos, fødestedet til Apollo og Artemis. Der fikk de se ruiner fra de gamle templene og masse firfirsler. Resten av oss dro på den berømte stranden og brukte dagen til å få enda litt mer brun/rød farge. Det var nydelig vær, med en mild vind som kjølte oss ned. Badetemperaturene var bedre på Mykonos enn på Santorini så det ble enda flere svømmeturer. Etter stranden var det å komme seg tilbake til hotellet for å slappe av en stund før vi dro ut å spiste middag. Siste soldagen ble ikke så mye til soldag. Vi kom på stranden og etter en halvtime begynte det å regne. Da bestemte vi oss for å gå og ta oss en matbit mens vi ventet på solen. Solen kom ikke og dermed dro vi bare tilbake til byen. De fleste gikk tilbake til hotellet, mens noen tok
en tur innom et tatoveringsstudio og tok tatoveringer. Dagen forble overskyet, og dermed forble dagen litt slapp. Gikk ut for å spise lunsj og litt is ellers skjedde det ikke så mye før fellesmiddagen utpå kvelden. I halv åtte tiden gikk vi til en søt restaurant inne i byen hvor vi hadde vår aller siste fellesmiddag for denne turen og året.
Nest siste dag av denne turen begynte reisen hjem. Vi dro fra hotellet i tolvtiden og tok den lille seabus´en til den store havnen. Der ventet vi til Blue Star båten gikk kvart over to. Vi var framme i Athen rundt klokken åtte. Heldig som vi var hadde Sakis fikset med skyss til bagasjen vår opp til hotellet, så det ble en lett spasertur opp dit. Etter en lang båttur var det veldig godt å komme til hotellet. Der ble det avslapping resten av kvelden. Siste dag og avreise til Norge. Frem til klokken halv tre var det fritid og noen slappet av mens andre var ute og shoppet. Vi ble hentet litt etter halv tre og kjørt til flyplassen. På tur dit fikk vi melding om at flyet allerede var forsinket med en time og et kvarter. Ble en god del timer å vente på flyplassen men i halv ni tiden var vi i luften. Landet i Norge 23:15 lokal tid.
Vi hadde en kjempefin tur, og det var en perfekt slutt på skoleåret.