Middelhavet og Latin-Amerika på språkkurs i Spania.

Dag 1

Dagen startet med at middelhavet fikk selskap av Latin Amerika i det vi satte oss på bussen til Gardermoen kl. 07.30. Etter halvannen time på bussen var vi fremme på Gardermoen. Etter mye om og men fant vi ut at Pizza Hut ikke var i bygget lenger, dette førte til at Jade ble meget skuffet og furter enda i skrivende stund…

Hele Middelhavet og Latin Amerika kom seg på flyet og landet i Malaga i fire tiden. Kl. fem hadde vi kommet oss inn på rommene våre på Malaca Instituto. Deretter brukte vi litt tid på å orientere oss med butikkene i området før vi gikk ned til stranden.

Etter å ha sett på stranden og spist is, gikk vi opp til Malaca Instituto å spiste middag. Til middagen gikk det mye i pizza.

Dag 2

Dag 2 startet med mye forvirring rundt frokosten der vi kunne ta tre ting hver med matkupongene vi har fått. Etter frokost skulle vi ta en kunnskapstest, for å se hvilke nivå vi lå på. Vi som ikke kunne noe bare skrev navnet vårt å gikk ut igjen.

Etter testen måtte vi forberede oss på en lang dag så noen av oss ble med lærer Sakis ned på nærbutikken å kjøpte epler, bananer, kulier og vann. Så hadde vi omvisning rundt på skolens område. Etter omvisningen reiste vi med buss inn til Malaga by, der gikk vi rundt å så på blant annet det romerske teateret, katedralen og ett fiskesuppe fabrikk fra romertiden.

Etter omvisningen i Malaga by dro vi tilbake til skolen. Her ble vi delt inn i grupper etter ferdighetene våre i spansk, før vi gikk til klasserommene. Etter to timer undervisning gikk de fleste å la seg i sola ved bassenget. Resten av kvelden gikk ut på å gjøre lekser og spise middag.

Dag 3

Dag 3 startet med en mye mer forståelig frokost. Etter frokost gikk vi opp til klasserommene vi hadde fått tildelt dagen før. Denne dagen hadde vi fire timer undervisning i spansk. Under en av pausene var vi noen som hadde gått ut å sikret oss solsenger ved bassenget. Så etter vi hadde spist lunsj, noen på skolen og andre ute i gaten gikk mange av oss å la oss ved bassenget. Når klokka ble halv fire dro både vi i Middelhavet og Latin Amerika til Frigiliana, dette er en av Spanias fineste hvite byer. Her gikk vi rundt etter en guide å hørte på han fortelle om landsbyens historie på spansk. Så dro vi videre til Nerja. Her fikk vi tid til å gå for oss selv, da valgte noen å shoppe mens andre spiste is. Resten av kvelden var vi på hotellet å slappet av.