140210_Latin-Amerika Haugetun Folkehøgskole (9)Etter en LANG natt med mange skumle lyder, insekter og et mørke du aldri har sett maken til, ble det endelig morgen! Vi begynte dagen med å gå ned til skolen for å se på mens barna stilte seg opp, heiste flagget og sang nasjonalsangen til Haiti. Dette gjør de hver eneste morgen!

Etter det bærte vi mat opp i gjestehuset og spiste frokost på trappa der mens vi så sola komme over fjellene. Vi skulle ikke ha aktiviteter med barna før senere på dagen, så vi fikk litt fritid. Noen gikk opp på taket på gjestehuset for å sole seg, noen slappa av, og noen gikk ned i landsbyen og til stranda hvor vi var i går. Aktivitetene vi kunne tilby var frisbee, hoppetau, hoppestrikk, fotball, ansiktsmaling og maling. Her maler Anne-Grethe, Kine Ulrikke og Vilde med de minste elevene.

Vi hjalp også til med å dele ut lunsj. For noen er dette det eneste måltidet de får i løpet av dagen.

Da skoledagen var slutt var det på tide for oss å dra tilbake til Port au Prince igjen, men ikke før vi hadde bada i Det Karibiske Hav! (I Cabarete, som vi skal til seinere, er det Atlanterhavet, så dette var eneste sjanse!)