130203_Gua10Veien opp til den første stasjonen var kronglete og bratt. Type 90 grader vinkel. Da vi kom opp fikk vi kjapt på oss sikkerhetsutstyr, og før vi visste det hang vi i lufta. Mens vi svevde hadde vi en flott utsikt til vulkaner, byen og ikke minst kaffeplantasjer. Til og med Hanne hadde det veldig morsomt med å sveve i lufta, til tross for en vanvittig høydeskrekk. Alle var enige om at dagen så langt hadde vært bra, selv Miriam, Martine og Linken som ikke deltok på Canopyen hadde hatt en deilig, solfylt dag, men som endte med solbrent ansikt og en arm for Martine.

Etter at vi dro tilbake igjen til hotellet for å skifte til noe annet en sportstøy dro alle ut for å spise en god lunsj. Når alle var gode og mette dro vi på marked. Veldig mange av selgerne er eldre kvinner og flere av oss synes det er kjipt å måtte prute med de. Mye enklere å prute med en ung mann for eksempel. Madelen kjøpte en veske og pruta ned fra 800 quetzales til 400. Selv om ikke hun var helt fornøyd med det måtte hun bite det i seg og gå med på 400 selv om hun gjerne skulle hatt prisen ned på 350 da utålmodige venninner ville gå for å se på resten av markedet. Markedet var kjempesvært og selgerne var vanskelige å skille utseendemessig. Bodene var fargerike, og inneholdt masse mulig rart. Alt fra telefoner til tøfler og tepper.

130203_Gua9Vi avsluttet dagen med god italiensk mat, og for de fleste ble det pizza og calzone og noen pastaretter. Mange var rimelige slitne etter en spennende dag og de fleste gikk rett i senga da vi kom tilbake igjen på hotellet. Klokka er bare 22, men nå er det natta! 🙂