Siste dag i New Orleans startet med en guidet dampbåttur langs Missisippi River. Mens noen lyttet til guiden, hadde andre nok med å nyte sol og utsikt. På båten fikk vi servert koldtbord, med valgfri drikke. På en varm sommerdag falt mange for isteen. Dette viste seg å være et dårlig valg. Iste er tydeligvis synonymt med kald, usøtet te i USA. Urh!

Etter båtturen fikk vi noen timer fritid. Timene ble brukt til shopping og avslapping på hotellet, før det var tid for å møte T.C. T.C. Hawkins er en sanger og låtskriver fra New Orleans. Ikke bare har han varmet opp for Michael Jackson og Tina Turner, men han har også jevnlig kontakt med vår alles kjære Leif. Møte med T.C. er derfor årlig tradisjon for Haugetunelevene. Klokken 17.30 ble vi hentet på hotellet og kjørt til menigheten der vi skulle opptre. Lean on me, Smile og en låt skrevet av T.C. sto på programmet. På tross av at vi ikke husket så mye av teksten på den nye sangen, fikk vi god respons fra publikum. “Ohyeah”, “That´s right”, “Mhm”, lød det fra menigheten mens vi sang.

Etter gudstjenesten gikk elever, lærere, T.C., og noen andre fra menigheten sammen for på en kinarestaurant i nærheten. Her var det buffet med bredt utvalg. Gode og mette dro de fleste rett hjem til sengs. Sebastian og Dence hadde derimot andre planer. Etter x antall timer på casino kunne de dra hjem 100 dollar rikere. En god avslutning, på en fantastisk fin tur.