DSC_0894Videre fra Paros bar reisen mot Mykonos. I motsetning til båten vi hadde kjørt tidligere kom det nå en spenstig grønn katamaran å hentet oss. Det var en ganske hurtig reise og plutselig var vi på Mykonos, som viste seg å være den vakreske øya på hele reisen. Den første dagen ble kun brukt på å spise middag og bli litt kjent rundt omkring.

Den neste dagen dro vi til Paradise Beach, det var et stykke unna, men det var så verdt det!! Selve stranden var kjempe fin, det var masse barer med mat og is on nok solsenger til alle! Noen badet, noen snorklet og noen spente til og med på seg dykkerutstyret.

Og en vellykket dag skulle bli til en veldig vellykket kveld. For på kvelden var det tid for vår aller siste fellesmiddag. Alle jentene pyntet seg flotte med kjoler og bling. Mens gutta fikk på seg skjorta. Det skal sies at maten var god også. Og etter middagen avtalte noen å gå ut for å finne dessert. Nam!

Den siste dagen ble brukt til å sluke de siste solstråler, eller til å slække i senge og se på gresk tv. For reisen skulle til slutt ende med en 5 timers båttur mot Athen.

DSC_0944