130203_Gua16Vi vil vel påstå at dette nye hotellet er et av de største vi har sett! De har alt her, og det er bare sykt svært. Men vi var selvfølgelig mest interessert i stranda, og de aller fleste ble liggende der store deler av dagen! Det betyr ikke at vi bare lå og lata oss, for Hanne, Madelen og Mari var med på vanngym! Det var kanskje ikke superanstrengende, men veldig morsomt. Særlig siden instruktøren var utrolig spesiell, på en hysterisk morsom måte! Ellers så var det noen som fikk massasje, noen kjørte ATV og alle bada og sola seg om hverandre! Det var både herlig å være ved det svære bassenget, med bassengbar, og på den nydelige stranda der – som var som tatt rett ut fra en apollo-katalog.

Når klokka nærmet seg halv seks dusja vi og fikset oss, før vi møttes til middag i en av de mange restaurantene, klokken syv. Siden vi har all inclusive her, gikk vi bare å forsynte oss med det vi ville, fra den enorme og sykt gode bufféten de hadde der. Vi satt lenge og bare kosa oss, spiste middag, dessert og prata. Det er veldig hyggelig!

Etter maten gikk vi litt hver for oss, noen tusla rundt og så på markedene, noen gikk og la seg, mens en del av oss tenkte vi skulle prøve å få med oss det showet de skulle ha klokken halv ti. Det startet med en utrolig klein dansekonkurranse, der ei tysk, gammel dame tok helt av og vant sammen med mannen sin! Men det var egentlig det vi fikk med oss, før vi skjønte at dette ble for kleint og harry, så vi gikk bare å la oss vi og!

Men dagen var alt i alt helt super! Det er herlig å være her, deilig med sola, stranda, maten, rommene, alt! Vi har det fantastisk!