DSC_0703Vi ankom Paros rundt ettermiddagen på mandagen. Det første folk gjorde var å få utdelt rommene, etter det gjorde vi oss klare til å dra til sentrum. Vi fikk tid til å se oss omkring i de forskjellige butikkene og kioskene. Etter det gikk folk tilbake til hotellet for gjøre seg klare til middag som var felles. På fellesmiddagen var det mye god mat og noen bestilte seg dessert som besto av yoghurt med enten frukt eller honning. Etter det gikk vi langs promenaden da de fleste fikk øye å en godteributikk, alle gikk inn og de fleste kjøpte seg noe. Sakis og Per Morten bestemte at vi skulle ta et “gruppebild” i denne butikken, så det gjorde vi, noen brukte godteriet som rekvisitter til bildet. Etter det gikk noen tilbake til hotellet, mens andre gikk for å spise crepe. Etterpå tok alle kvelden.

Neste dagen ble tilbrakt med å sole seg ved bassenget. Fleste lå på solsengene mens andre prøvde seg uti bassenget, etter å ha vendt seg på vannet bestemte Simon seg for å prøve bomba uti bassenget. Da han traff vannet, sprutet det til alle kanter, ikke alle var så begeistret for det, da noen av dem ble våte i tillegg til tingene deres. Ettermiddagen tilbrakte folk enten på hotellet eller ute i sentrum for shopping eller for å spise mat. Noen av klassen gikk på kino for å se “300 Rise of an Empire”.

DSC_0629Onsdagen dro vi til Antiparos for å se det som var der. Vi tok en liten matbit en av cafeene som var i gatene. Ble der en time fordi været var ikke så snille med oss. Etter det dro vi til byen Piso Livadi, der fikk vi to timer til enten soling eller spising. De fleste valgte å spise. Etter det dro vi til Naoussa, der var vi i 3 1/2 time. Noen spiste, andre handlet og noen bare slappet av ved vannkanten. Mens de fleste ventet på bussen, bestemte Amanda og Lisell seg for å ta en dukkert i vannet. Mari bestemte seg for mate endene og gjessene som solte seg i vannet. Vi kom tilbake til hotellet rundt halv seks. Der gikk alle for å spise middag på forskjellige steder, men alle møttes for å spise crepe som en avslutning på Paros. Crepen i Paros var den beste ut av alle stedene vi har spist crepe, ifølge crepemesteren Ine Kari.

Torsdagen brukte folk tiden til å pakke og sole seg før turen førte oss videre til Mykonos.