130412_USA01Denne dagen skulle vi egentlig dra til Central Park for å jogge/filme til musikkvideo, men pga dårlig vær fikk vi velge hva vi ville bruke dagen til. Flesteparten gikk og shoppa; noen i SoHo andre på Niketown. Noen gikk også og så ekorn i Riversidepark, mens andre spiste is og klarte å gå seg vill. De som gikk seg vill måtte dermed bruke resten av dagen på å finne veien hjem med hjelp av bestekompisen til fetteren til Petter Stordalen – faktisk!

Fredag kveld var det tid for musikal igjen, og denne gangen var det The Phantom of the Opera som sto for tur. Dette var en musikal veldig ulik Lion King, men absolutt like bra! Med imponerende kulisser og skuespillere ble kvelden super! Før musikalen delte de seg i gjenger og spiste blant annet italiensk.

Mens flesteparten så phantom, dro 6 stk og så musikalen Wicked. En musikal om “the wicked witch of the west”. Før musikalen begynte var gjengen ute og spiste middag på Applebees. Så bar det videre til Wicked og etter første akt satt de fleste med hakeslepp. Med mye humor, imponerende sanger og sangere, og et engasjerende publikum ble kvelden magisk!