131014_Fotball treningsleir Tyrkia Haugetun Folkehøgskole (14)På fredag startet vi som vanlig med fotball på morgen, etterfulgt av noen solrike timer ved bassengkanten. Flere og flere begynte å bruke sololje, noen som førte til en del solbrenthet. Treningsøkten på ettermiddagen blei en hard økt med høy intensitet på 4 mot 4, og ettersom mange hadde ligget lenge i solen blei denne overgangen veldig stor, og nivået var ikke helt som det burde vært. Det blei en tidlig kveld for de fleste.

Lørdag hadde vi fått fri på ettermiddagen, så morgenøkta blei litt hardere enn vanlig med litt spill 11 mot 11. Noen av gutta skulle dra å se på jenter 16 kamp, og bestemte seg for å gå bort til banen. På veien skjedde det noe de ikke hadde forventet når de blei angrepet av 15 villhunder. Heldigvis gikk det bra med alle, og alle kom seg unna med få eller ingen skader. På kvelden blei det arrangert bowlingturnering på en noe sliten bane ved hotellets spillrom.

131014_Fotball treningsleir Tyrkia Haugetun Folkehøgskole (17)Etter morgenøkten på søndag reiste de fleste som vanlig ned til bassenget for å grille seg. Nå som det nærmer seg hjemreise prøver man å få så mye sol på kroppen som mulig, og hvert minutt er viktig. Ettermiddagsøkten blei den samme som på fredag, men i dag virket det som flere var tent, og aggressiviteten og tenningsnivået var veldig høyt. Gressmatta så ut som en kampplass etter noen susende taklinger og dueller, og til tider kunne det virke som om vi ikke var på samme lag. Det er NÅ det er morsomt å spille fotball! Gutta var strålende fornøyd etter treningen og ingen hadde noen vonde miner mot andre. Det som skjer på trening, skjer på trening. Når vi kom tilbake på hotellet var det å dusje å få på seg fintøyet før vi skulle spise på restauranten i kjelleren på hotellet. Her blei det treretters middag, noe som falt i smak hos alle trur jeg. Så var det opp i 16. Etasje for å ha quiz. Det blei en knusende seier for laget til Maren.