140427_Middelhavet øyloffing Hellas Haugetun Folkehøgskole (3)Dagen startet med frokost klokken 6 på hotellet før vi gikk videre til båten som skulle føre oss til Santorini. Båten var stor og kald og tok 7 timer. Vi spredde oss rundt på båten for å spise, sove og sole oss litt da det var mulig. Da vi kom fram til øyen var klokken 3 og vi dro rett til hotellet for å gjøre oss klare for å utforske sentrum. Santorini var et lite men utrolig koselig sted. Da vi kom til sentrum fikk vi fritid for å se rundt og spise. Klassen var en trøtt gjeng da vi kom fram så det ble tidlig kvelden på oss.

Dag 2 på Santorini startet bra med å dra til stranden. Der var det solsenger så vi kunne bare ligge der og sole oss så kom servitørene bort og tok bestillinger på mat og drikke. Klokken 4 tok vi bussen tilbake til hotellet. Da gikk vi inn til sentrum for å spise og mange tok fish spa.

Dag 3 var det dårlig vær med både torden og lyn så det ble ikke noe strand som vi hadde planlagt denne dagen. Da fikk vi fritid som de første gikk inn til sentrum for å spise lunsj. Klokken 3 tok vi bussen til Oia, som er et annet sted på Santorini enn der hotellet lå. Der spiste vi og ventet på en vakker solnedgang. Solnedgangen ble dessverre ikke helt som forventet da solen gikk bak noen skyer og ikke kom fram igjen. Etter dette tok vi bussen hjem igjen og slappet av på hotellet.

Siste dagen på Santorini dro noen på stranda og andre en tur inn til sentrum for å spise. Klokken 2 dro vi fra hotellet for å rekke båten som gikk klokken 3. Da var neste stopp Paros!