Tirsdag

141016_Tyrkia fotball Haugetun Folkehøgskole (32)Dagen startet svært ubehagelig etter at Simon hadde skrudd airconditionen til å blåse solide 35 varmegrader fordi det hadde vært litt kjølig å sove uten teppe kvelden før, så Andreas og Simon våknet godt klamme og svette en time før alarmen ringte. På tross av denne forferdelige starten på dagen var humøret fortsatt på topp. Hans og mange andre satt rundt frokostbordet og diskuterte hvem som var favoritter til å vinne dagens tennisturnering. Vebjørn og Ole Einar var godt sikre på at en av de skulle stikke av gårde med seieren siden de hadde brukt dagen før på å øve, mens Simon holdt en knapp på seg selv som mulig vinner. Aller størst forventning var det til gutten fra NB(Nordstrand) Ole Herman som hadde 11 års tennis bak seg. Selv om det var mye fokus på tennisturneringen gledet alle gutta seg selvfølgelig også til formiddagstreningen, spesielt fordi vi også idag skulle få treningsfri på ettermiddagen grunnet internkamp onsdag. Amund stod trofast på sidelinjen med krykkene sine og ropte oppmuntrende kommentarer til de flinke gutta fra Tynset. Amund har vært flink under hele treningsleiren til å gi de gutta moralsk støtte. For en kar!

141016_Tyrkia fotball Haugetun Folkehøgskole (33)Når tennisturneringen skulle starte etter treningen var det tydelig på Vebjørn at han hadde hørt Amund, for Vebjørn var en stor solstråle. Tennisturneringen foregikk slik at vi først spilte gruppespill, og så sluttspill hvor de to beste fra hver gruppe gikk videre. Ole Einar måtte dessverre kaste inn håndkleet før turneringen grunnet personlige årsaker. Dette likte Eivind og Simon svært godt, og begge følte seg enda mer sikre på at gullet skulle bli deres.

Turneringen ble en stor suksess for trenerne våre. Bernt gikk seirende ut av Bronsefinalen mot Andreas og Eivind stilnet kritikerne med å slå storfavoritten Ole Herman i finalen.

Etter turneringen dro alle tilbake til hotellet hvor det obligatoriske soling/bade aktiviteten skulle utøves. Etter mange soltimer og kalorier rikere var laget klare for en tur ned til byen Alanya hvor vi kunne shoppe å se litt av de lokale turistmiljøet. Utallige små sjapper hvor man kunne kjøpe merkeklær til utrolige priser!!!! aldri sett noe lignende, forstår ikke hvordan det kan være så billig her. Uansett en svært vellykket og underholdende dag.

Onsdag

Frokosten onsdag var mer stille enn de andre. Idag skulle det være kamp mellom Haugetun 1.lag og Haugetun A-lag. Nervøsiteten var høy og appetitten var ikke tilstede. Begge lag var kraftig svekket grunnet skader. 1.laget manglet stopperkjempene Amund og Simon + den rutinerte backen Dursa, A-laget manglet toppscoreren Andreas og ballgeniet Stian. Men selv om det var mye skader skulle det bli en jevn og spennende kamp .A-laget vant kampen til sist 2-1 etter scoringer av den lynkjappe spissen Ole Einar og et vakkert langskudd fra den glade Tynset gutten Vebjørn, men burde vunnet med mye større sifre. Makan til overkjøring har man nok aldri sett. For et lag!Som «premie» for denne seieren slipper A-laget å bære brygger på lørdag når vi kommer hjem. Etter kampen dro gutta samlet tilbake til å hotellet og mange testet hotellets spa og spesielt det Tyrkiske bad var populært. På kvelden samlet hele laget seg i hotellets kinosal hvor vi da så kampfilmen fra tidligere på dagen.

141016_Tyrkia fotball Haugetun Folkehøgskole (15)