Dagen startet 09:00 med frokost på hotellet. Deretter dro vi på besøk til organisasjonen SSID. Dette er en organisasjon som hjelper mennesker i bateyer. Etter å fått litt informasjon med hva de driver med utleverte vi en sjekk på 90.000 NOK.

Selv om vi var slitne etter en lang flyreise fikk vi mye ut av dagen. Vi har vært på shopping, besøkt gammelbyen, markedet og spist lunch på en “live-dansende” restaurant. Her fikk alle prøve seg på lokal dans, men Daniel, David, Madelén og Mari Karoline var nok de som virkelig fikk sving på hoftene. Første inntrykket vårt er at vi elsker plassen allerede, menneskene er fantastiske (noen gang utrolige slitsomme) og været er fantastisk! Vi kan allerede se forskjellen mellom fattig å rik. Noen av menneskene lever på rødt lys her, det vill si de prøver å selge ting mens det er rødt lys i lyskryssene. Carina har allerede fått sitt første frieri av en godt voksen mann (40++) som snakket bare om bacalao og hvor inderlig han ønsket at hun skulle flytte hit.

Vi avsluttet dagen med en felles middag på en middels dårlig restaurant. Ellers har dagen vært utrolig fantastisk, å i morgen er det batey besøk som står for tur.