141016_Tyrkia fotball Haugetun Folkehøgskole (27)Etter å ha blitt kjent med hotellet og omgivelsene rundt begynte søndagen som den pleier med en god, lang frokost. Ardon skulle være sunn for en gangs skyld og spiste bare proteiner, mens Eirik og Daniel ladet opp til trening med å spise lapper.

Etter frokosten tok vi som vanlig buss kl 09.15 fra hotellet for å gjennomføre treningsøkta. På strøkne gressmatter og med sol og 25 grader lå forholdene til rette for en super dag. Etter første trening dro vi tilbake på hotellet for å sole oss. Siden det var ”all inclusive” så måtte dette utnyttes fullt. Det ble fort 2 pizza margarita og 5-6 glass cola.

Når klokka nærma seg 16.15 var det tid for dagens andre treningsøkt. Tungt slitsomt og etter hvert utmattende. Uansett var alle svært positive, det er mildt sagt. Etter å ha ankommet hotellet tok vi oss en dusj før middagsbuffeten stod for tur. Et hav av utvalg og det ble rett og slett vanskelig å bestemme seg.

141016_Tyrkia fotball Haugetun Folkehøgskole (6)Etterpå var det bowlingturnering der 20 elever kjempet om både individuell og lagseier. Her var det Ole Einar som stakk av med seieren tilslutt etter at de fleste hadde bowla under eget nivå. Resten av kvelden gjorde vi som vi ville, men de fleste fotballgutta bestemte seg for  teste ut diskoen. Vi danset som noen tullinger og vi var ganske alene på dansegulvet. Uansett ble det utrolig god stemning og det ble slutten på en fin søndag. Noen gikk og la seg, mens andre spiste nattmat kl 24.00. Oppsummert ble det en dag som ble brukt til soling, trening, spising og dansing.

141016_Tyrkia fotball Haugetun Folkehøgskole (2)

Vi våknet mandag til strålende sol og var klare for nok en morgen økt på den strøkne gressmatta her i Alanya. Etter økta slang vi oss ned på solsengene for å slikke litt sol, i håp om å få litt farge på kroppen. Her befant vi oss som regel hele ettermiddag fram til neste treningsøkt. Noen av oss undersøkte hotellets fasiliteter, mens andre nødt godt av hotellets «all inclusive» ordning, hvor vi hadde mulighet til å bestille så mye mat og drikke som vi ønsket. Etter en fantastisk ettermiddag var vi klare for økt nummer to. Dette var en drømmeøkt som bestod av «firkant» og «spill». Da vi kom tilbake fra treningsøkta, dro mange av gutta ned i SPA-avdelingen for å prøve ut det beryktede tyrkiske-badet som allerede var testet ut av noen av gutta dagen før, og det stemte at dette badet var en nydelig opplevelse – rett og slett en perfekt restitusjon etter en hard spilløkt. Etter å ha fått slappet godt av i SPA-avdelingen og tatt oss en god dusj på rommet var vi klare til å forsyne oss av hotellets middagsbuffeet. Her kunne vi forsyne oss av hva vi måtte ønske av gode middagsretter og deilige desserter. Da middagen var over, ble det tid til å gjøre det vi selv møtte ønske, mens vi ventet på dagens lille høydepunkt – nemlig landskampen Norge – Bulgaria, som ble sendt på storskjerm i hotellets kinosal. Det ble en spennende kamp, som endte med at Norge dro i land en fin 2-1 seier. Vi kunne dermed gå fornøyde til sengs, og se fram til nok en fantastisk dag på dette nydelige hotellet.