Onsdag morgen etter en god lunsj, var vi i Puls klare for å prøve noe nytt å spennende, nemlig rafting. Hele gjengen samlet seg før vi dro med en buss opp hvor vi skulle starte raftingen. Det var blanede følelser på bussen om hvordan dette kom til å bli. Mange ble enda mer klar når de så den lange bakken vi måtte kjøre opp, mens andre ble mer nervøse.

Da vi kom fram til toppen ble vi tatt i mot av en guide som gikk gjennom sikkerhetsreglene. Rafting er en ekstremsport så det var mye å huske på før vi skulle ut i båtene. Vi ble delt opp i fire ulike båter, med hver vår guide. Endelig var vi komt i gang med raftingen.

Alle var like spent på hvordan dette kom til å bli. På elva begynte vi ganske rolig, for å lære oss ulike kommandoer, og for å kjenne litt på hvordan dette skulle bli. Adrenalinkicket kom fram hos de fleste og vi var klare for større utfordringer. Etter hvert ble bølgene større og kraftigere. Det var både morsomt å litt småskummelt på samme tid.

Mange var redde for å falle ut i det kalde vannet. Men så gode som vi var holdt vi oss i båtene alle sammen. Allikevel bestemte noen seg for å hoppe uti for moro skyld, for å kjenne litt på den kalde temperaturen. Etter to ­tre timer var vi ferdig, og vi hadde prøvd noe nytt å spennende. Alt i alt var det en god opplevelse!