Uke 42 begynte med sirkeltrening styrke i gymsalen. Etter oppvarming rigget vi frem til øvelser som markløft, knebøy, planke med roing og rotasjon, tå berøring med ball, osv. Intervallene var på 1 minutt, og deretter var det velfortjente pauser. Innimellom stoppet Maren økta for at hele klassen skulle gjøre en øvelse felles. Øvelser som blant annet utfall sto på programmet. Timene med linja på mandag ble avsluttet med film om fordøyelsessystemet.

2 3

 

4

6Linjetimene på onsdag ble stort sett brukt til forberedelser av klassens lørdagstreff. Klassen valgte tema ”Pirat.” Vi delte oss inn i forskjellige grupper og fikk ansvar for dekor, underholdning, innbydelser osv. På torsdag dro klassen igjen til Fit for fight Sarpsborg for å trene crosstraining med Mads. Dagens økt sto for tabata som er en form for styrkeintervaller. 6 harde øvelser med intervaller på 20 sek og 10 sek pause, og 8 sett per øvelse. Vi avsluttet økta med pushups og situps. Resten av linjetimene ble brukt på forberedelser til lørdagstreffet.

5 7

Uka avsluttes som vanlig med spinning på Elixia. Siden vår faste spinninginstruktør, Bernt, var på treningsleir med fotballklassen, trådde sporty Solveig opp som supervikar. De som trengte pause fra spinningen fikk trene på egenhånd på Elixia.

9 10 11

Bursdagsbarnet Hanne og de andre jentene er igjen klare for å svette i spinningsalen. Så stod lørdagstreffet for tur. Etter nøye planlegging gikk kvelden som smurt. Kvelden bestod av god mat, egenkomponert piratdans, speed-dating og skattejakt. Mange var tydeligvis redde for den eventuelle straffen dersom de ikke hadde kledd seg ut. Samtlige var kreative og fant frem piratlapper og stripete t-skjorter. Puls tar en kort helg med god samvittighet og er klare for ny uke. God helg!

12

BILDE 12