Onsdagsundervisning

Onsdag etter lunsj er det fellesundervisning. Temaene er ”Tro og liv” og ”Samtidsorientering” dersom vi ikke får besøk. I ”Tro og liv” er målet å formidle hva som er kristen tro. Dette handler både om Bibelkunnskap,- hva det står om i Bibelen, og om etikk. I Samtidorientering prøver vi å holde elevene litt oppdaterte på hva som skjer i verden. I løpet av året har vi også noen timer psykologi, og litt om økonomi. I tillegg har vi noen ”onsdagsgjester”!

Steinar Ekvik er prest, har skrevet mange bøker og holder foredrag om å leve med livet slik det er! Alle oppleve rjo i blant at livet er langt fra slik vi ønsker det skal være. Vi som hører Steinar hvert år, synes alltid vi lærer noe mer !!

Helge Gudmundsen har drevet idrettslage Flatåsen Lions i mange år. Dette er et idrettslag for funskjonshemmede, og Helge forteller om fantastisk idrettsglede, motgang og problemer. Tema er livsglede og menneskeverd, og Helge krydrer foredraget med historier som både får oss til å tørke en liten tåre, og til å åpne latterdøra på vid gap.

Røde Kors er en organisasjon alle kjenner til, og det er interessant å lære mer om hva de driver med.

Gunnar Monsen kommer på besøk når det er tid for å søke videre utdanning. Han er rådgiver i videregående skole, og kan alt om poengberegning og alt annet som har med søknadsprossessen å gjøre.