Onsdag kunne vi endelig ta imot en ny flott gjeng. I strålende solskinn ankom 117 spente elever sammen med foreldre. Nå er det bare å kjøre på.

Åpningsdagen ble en eneste stor festdag på Haugetun. Med flagget til topps og i strålende sol lå alt tilrette for en god start. Etterhvert som den ene smilende eleven etter den andre kom inn dørene skjønte vi at dette virka som et flott kull. Etter at rom var fordelt, kaker spist og endel navn lært gikk vi inn i gymsalen for årets åpningssamling. Her var det sang av både lærere og vaktmestere, mens andre lærere leste både dikt og fra Bibelen. I velkomstalen ble elevene ønska velkommen til Norges mest attraktive by, og de ble oppfordra om å bruke året til å finne ut hvor attraktive både byen, medelevene og de selv er, bare man leter etter det positive.

Etter velkomstsamlinga hadde kjøkkenet diska opp med et strøkent koldtbord som vi koste oss med før vi vinka til alle foreldre. Deretter fortsatte elever og lærere med en mengde bli-kjent-leker i gymsalen. Stemningen var god og mange var flinke til å by på seg selv, så nå er det bare å glede seg til fortsettelsen. Her kan dere nyte noen bilder fra den første dagen. Om dere trykker på dem blir de større.