Mandag var det tid for vår første bortekamp, og vi tok den lange turen til Numedal. Til tross for en trang start enda det opp med seier god stemning.

Vi hadde satsa på å gå ut høyt og kjøre på, men etter en slurvete start fra vår side og en aggressiv start fra Numedal sin side ble det litt justeringer. De første femten minutta var det lite som stemte for oss, men så tok vi gradvis over mer og mer av kampen. Etter en halvtime kjørte vi et flott angrep som enda med et stangskudd fra Hio, før Martin ble lagt i bakken og vi fikk straffe. Etter fredagens straffekonkurranse gikk Michael fram og satte straffen sikkert i mål. Vi hadde flere gode sjanser mot slutten av omgangen og vi var spesielt aktive på høyrekanten med både Martin og Baldur. Like før pause fikk vi frispark i god posisjon. Alle stilte opp for å kjøre vårt innøvde trekk, bortsett fra Peder som bare satte ballen i mål. Det var jo egentlig like greit.

Med 2-0 kunne Theodor senke skuldrene i pausen, og den tordentalen han hadde planlagt i starten av omgangen ble litt mer positiv. Det funka det for i andre omgang hadde vi god defensiv kontroll fra start av også fortsatte vi å skape sjanser. Vi hadde blant annet en fin Nordreisakombinasjon som nesten førte til scoring. Vi hadde også en fin Vegglikombinasjon som også nesten gikk inn. 3-0-scoringen kom imidlertid etter at Raymond stressa Numedalforsvaret slik at ballen havna hos Tobias, som satte ballen sikkert i mål. Det siste målet satte Fredrik inn på nydelig vis, etter en heldig assist fra Tobias.

Det var digg å vinne første kamp mot Numedal, så nå gleder vi oss til fortsettelsen.